Pomoć

Kako postati naš korisnik?

 

1. Registrujte se - upišite svoje korisničko ime i lozinku.i ostale podatke

Ako još niste naš član, kliknite na link Registracija. Nakon što ste ispunili online prijavu, izvršili uplatu paketa i obratili se našim administratorima, pričekate aktivaciju paketa kojom će te biti u mogućnosti da pravite svoju listu želja. Nakon toga možete krenuti dalje.

 

2. Izaberite Vaš korisnički pri registraciji

Na registracionoj formi, prilikom registracije obavezno odaberite vrstu paketa koji najviše odgovara Vašim potrebama i navikama gledanja filmova. Nakon uspešno izvršene registracije, obavezno je izvršavanje uplate putem uplatnice u pošti ili banci.

 

3. Napravite svoju listu filmskih izdanja

Napravite svoju listu filmova pregledavajući Videoteku. Filmove možete pretraživati pomoću ugrađene pretrage po naslovu, žanru, glumcu, imenu itd. Kad se odlučite za neki film kliknete na njega, otvori se prozor sa detaljima. Na dnu prikaza detalja nalazi se link DODAJ U LISTU. Klikom na link, film je dodaje na Vašu listu želja.
Sadržaj liste možete proveriti klikom na link MOJA LISTA ŽELJA. Neka vam lista želja bude stalno puna kako bismo mogli uvek izabrati filmove za Vas.

 

4. Uživate u gledanju

Filmove gledate onda kada imate vremena.

 

Lista želja (važno)

Vrlo je važno da Vaša lista želja bude uvek puna (obavezno sastavite listu želja od 30 filmova koje želite gledati), kako bi uvek sa liste mogli pronaći dovoljno filmova za Vas.